En djupdykning i modevärlden

Blogg, Mode

De största modebloggarna

modeuppvisningAtt starta en modeblogg kan verka som ett ganska simpelt projekt innan man faktiskt har börjat. När man väl börjat skriva så brukar man dock komma underfund med att det kanske inte är så enkelt i alla fall. Många väljer att täcka allt mellan himmel och jord så länge det vagt relaterar till mode, men detta resulterar ofta i en blogg som känns utspridd och rörig. Det gäller att hitta en infallsvinkel som passar just din blogg, och detta kan du få inspiration till genom att helt enkelt observera några av de största modebloggarna.

Streetgeist

Denna modeblogg föddes i Grekland av två vänner som sedan några år tillbaka bor i Los Angeles, USA. Under de senaste fyra åren så har man lyckats attrahera enorma mängder besökare som kommer tillbaka dag efter dag för att bevittna det street-mode som Streetgeist letar rätt på och fotograferar. Kombinationen av de egentagna bilderna på vanliga personer och fokusen på annorlunda outfits gör detta till en riktig pärla.

Song of Style

Aimee Song driver denna populära modeblogg som fokuserar på mycket iögonfallande och framförallt eleganta outfits. Aimee är utbildad inredningsarkitekt med beslutade sig för att skifta inriktning till mode. Song of Style inkluderar professionellt tagna bilder som oftast tas med Los Angeles som bakgrund, men även mer exotiska platser när Aimee är på resande fot.

Style Bubble

Denna modeblogg drivs av Susie Lau sedan åtta år tillbaka och började som en tillflyktsort från hennes tråkiga jobb. Style Bubble är numer hennes huvudsakliga syssla och hennes framgång har resulterat i samarbeten med bland annat Urban Outfitters, H&M och Gap. Hon lägger stor fokus vid att lyfta fram mindre välkända designers för sina läsare.Använd gärna dessa och andra populära modebloggar för att komma fram till din egen stil och vinkel.