En djupdykning i modevärlden

Blogg, Tips

Hög tid för en maskerad – hitta din utklädnad

För dig som älskar våren och traditioner kan påsken bli ett glädjefyllt och lekfullt evenemang där både nära och kära kan delta. Du kan oavsett om det är många unga eller en sammankomst för äldre, liva upp stämningen med en maskerad. Låt fantasin flöda med olika sorters dräkter med tillhörande partyprylar som kan höja stämningen och göra påsken minnesvärd utöver det vanliga.

Skapa partystämning med rätt påskmix

Det ska vara enkelt att ha det roligt och känna sig extra glad under påskhelgen. Rätt mix kan vara partyprylar och kaninöron med utklädnader som kanin- eller kycklingdräkter. Om du lägger till festartiklar som hängande glitterägg, små pysselägg och ballonger kan det bli en färgsprakande tillställning. Gör påsken till ett oförglömligt ögonblick genom att förse alla festdeltagare med en påskutmaning. Fyll påskäggen med smarriga sötsaker där alla får ge sig ut på godisjakt och tävla om att hitta påskgodiset.

När du vill ägna tid åt att göra saker tillsammans kan det vara perfekt att måla påskägg. Välj bland olika färger eller pennor som underlättar färgläggningen. Förenkla aktiviteten vid behov med 3D-stickers eller äggvästar som är enkla att trä på och fastnar smidigt. Du kan kolla här och handla allt från påskprylar till dräkter via nätet.