En djupdykning i modevärlden

Mode

Populäraste märkena just nu

Trender handlar inte bara om olika skärning, färger och passformer. Det är också olika märken som klättrar upp i trendstegen och tar en plats på toppen. Inför sommaren 2016 kan vi berätta om de här populära märkena: mode solglasögon_144233608

Bjørg

Det är inte alla som har hört talas om det här märket, men för dem som är någorlunda insatt i smyckesbranschen är namnet familjärt. Detta märke gör exklusiva smycken i en normal prisklass. De fokuserar mycket på naturen som inspiration och använder olika silvermetaller. Märket använder bara naturliga silverprodukter såsom 925 silver eller oxiderat silver. Du kan köpa smycken från Bjørg på webbshoppen Mila Silver.

Nike

Detta sportmärke har aldrig varit på botten, men just nu verkar de ta pallen som populäraste sportmärket. Man ser Nike-leggings och skor överallt. Deras senaste kollektion är den bästa och de har även lite större storlekar än andra märken, såsom ADIDAS, vilket lockar personer i flera olika storlekar. Nike riktar sig inte bara till elitidrottare och sportfanatiker, utan har även skor och kläder som passar in i vardagen och det är nog en anledning varför de alltid varit populära.

Maison Kitsuné

Det här märket från Frankrike har tagit sig från hemlandet till resten av världen med sin tidlösa själ. Det franska modet ska vara lättsamt, okonstlat och se naturligt ut. Hela denna kollektion står för dessa ledord och gör modet lätt, man behöver inte tänka när man ska kombinera en outfit. Det är svårt att göra fel. Kollektionen fokuserar på raka skärningar, naturliga färger och är lyxiga utan att se ut att vara pretentiösa.