En djupdykning i modevärlden

Mode

Sommarens mode

Sommaren är äntligen här och det är dags att se över sommargarderoben. Ut med det nya och in med gamla brukar man säga men i det här fallet är det nog bättre, i alla fall för plånboken, om du riktar in dig på några särskilda plagg för att ge dig mer alternativ i outfitväg i sommar.Sommaren är verkligen en årstid med många olika möjligheter när det kommer till klädesplagg. Shorts eller jeans? Sneakers eller sandaler? T-shirts eller skjortor. Möjligheterna är obegränsade.

Sneakers

Vi vill slå ett särskilt slag för sneakers som borde vara en självklar del i varje sommargarderob. Den klassiska färgen på dessa är vita, vilket gör att du kan använda de till de flesta outfits. Om du redan har vita eller vill prova någon annan färg finns det en rad olika modeller och färger att välja mellan. Endast din egen fantasi sätter gränserna.

Skjorta

Detta plagg är inte bara väldigt snyggt på sommarens fester. De är också väldigt sköna och passar perfekt för de där varma sommardagarna. Kombinera de med ett par snygga jeans eller chinos och du är redo för sommarens fester.

Chinos

Jeans är som vi alla vet ett väldigt mångsidigt plagg. På sommaren kan det dock bli väldigt varmt och det kan därför vara bra att se sig om efter alternativ. Här har chinos en självklar plats i garderoben då de dels är lite mindre varma att ha på sig men ger ändå en uppklädd look om det är vad man är ute efter. Om det är riktigt varmt kan ett annat alternativ vara ett par snygga shorts.