En djupdykning i modevärlden

Blogg, Mode

Hårtrender

Funderar du på att gå till frisören, men vet inte vilken frisyr du ska satsa på, eller vill du ha lite tips inför helgens fest? Lugn, bara lugn. Här listar vi de senaste hårtrenderna 2020.

Page

Pagen detta år är lite kortare, den slutar ungefär vid käkbenen och gör att ditt hår får en avslappnad look. Det är ofta rätt enkelt att få till en styling som inte behöver ta så lång tid. Har du självfall kan du enkelt bara trycka upp ditt hår medan du fönar och du får ett fint svall.

Fläta

Det finns massor olika typer av flätor du kan göra i ditt hår. Det kan detta år vara alltifrån en enkel fläta till flera inbakade på olika sätt. Dekorera gärna flätan med ett pärlor. Går att göra på både lite kortare men har du långt hår går det att göra mycket med flätor.

Retro

Tänk 40 talets ”finger wave” och du är helt rätt. Lite trixigt att få till, men kanske passar bra som styling till helgens fest.

Ostylat

Denna stil kan du fixa genom att helt enkelt inte fixa så mycket! Håret här ska vara lite rufsigt, benan inte helt perfekt och du kan med fördel låta håret självtorka innan du sprayar det lite för den perfekta looken.

Lösa halvknutar

Denna trend håller i sig även detta år. Styla genom att sätta upp halva håret i en rufsig knut. Klart!