En djupdykning i modevärlden

Accessoarer

Köp dig något speciellt

Ska du unna dig något alldeles speciellt så ska du titta på smycken ifrån Juvelia. Det är specialiserade på tennisarmband, diamanthalsband och alliansringar.

Materialet i deras smycken är rent guld och äkta diamanter. Du kan få ditt halsband i exakt den längd du vill ha det och samma gäller tennisarmbanden. Det ska passa dig och din kropp. Gå in på deras sajt och hitta något vackert.

Enklare att smycka mobilen

Det är betydligt enklare att smycka mobilen och göra den mer personlig med ett snyggt skal. Det är naturligtvis inte lika elegant som att köpa ett armband med diamanter men det kan vara nog så roligt att ha en telefon som är både personlig och vacker. Dessutom skyddar många skal din mobil från skador.

Skal som skyddar

Tappar du din telefon kan det bli dyrt om den har glas på både fram och baksida. Då är det nog en vettig investering att köpa ett skal som skyddar, inte bara från repor utan även om du tappar telefonen. Vilket skal ska du då välja? Ja det är en smaksak men också en fråga om vilket krav du ställer på skalet. Du kan läsa ett test för att få svar på de flesta av dina frågor.