En djupdykning i modevärlden

Blogg

Modebloggare 2016

Bloggantalet ökar konstant och just inom kategori mode, finns en hel uppsjö av duktiga skribenter. Mode är ett vitt begrepp som innefattar många olika kategorier som exempelvis träning, väskor och så klart vanliga plagg. Här kommer en liten djupdykning i några kända bloggar.

Fashion

Tobias Sikström

Tobias är en ung modebloggare som baserar sina bloggar på modebilder av sig själv och plagg han bär. Vill du inspireras av ung och fräsch stil och ta del av hans tips på hudvård ska du absolut inte missa ett besök hos honom. Han säger själv i en artikel hos popmani.se, att mode inte alls är speciellt viktigt, utan det ska vara roligt med kläder och stil.

Bianca Ingrosso

Bianca är en ung tjej från Stockholm och i hennes blogg får ni följa med in i hennes liv och hennes intresse för mode och mat. Hon ger också personliga skönhetstips och visar vardagsbilder som inkluderar hennes klädval likväl som bilder på hennes stora kändisfamilj.

Kenza Zouiten

Kenza är gammal i gamet då hon trotts sina unga år, född 1991, har bloggat sedan 2006. Hon har hunnit vinna flertalet priser för sin modeblogg och hade 2009, runt 100 000 unika besökare på sin blogg. Hon använder sig mycket av bilder på dagens outfit som även de två tidigare gör och delar med sig utav dagliga bestyr. Bland annat kan du följa henne på resan mot hennes bröllop och se då hon provar brudklänningar.