En djupdykning i modevärlden

Mode

Snygga vinteraccessoarer

När vintern väl kommer är det ju bäst att vara förberedd för allt vad väder och vind heter. Om du ännu inte har tittat efter i din garderob om du har alla de klassiska vinteraccessoarerna är det nog dags att göra det.

Mössan

All vinterdagar är ju så klart inte alltid så pass kallt för att mössan ska bli ett måste. Men den kan fortfarande vara en snygg del av helheten om du bara väljer rätt. Mössan är för övrigt ett utmärkt ställe att färgkoordinera eller till och med bryta av färgerna i resten av outfiten. Och du kan ju hitta dem i ngder av olika färger.

Halsduken

Halsduken är vinterns svar på en snygg scarf och även har kan du inte gå fel med att ha mer än en hemma. På så sätt kan du matcha resten av din outfit även om du har olika vinterjackor att välja mellan.

Handskarna

Händerna är något som sakta men säkert kyls ned även om det inte är väldigt kallt ute. Att ha en variation av handskar är därför alltid en smart plan när vintern kommer. Tre olika tjocklekar är en bra början, men gärna i ett par olika stilar så du bäst kan matcha dem med allt från lätta till ordentliga vinterkläder.