En djupdykning i modevärlden

Mode

Skönhetstips från axlarna och uppåt

Idag hade jag tänkte bjuda er läsare på några allmänna skönhetstips ifrån axlarna och uppåt. Tanken är att hålla det hela lätt och lekfullt, när jag passar på att upplysa om några av de vassaste trenderna i modevärlden just nu.

näsring

Smink

Smink är alltid högst individuellt och man måste alltid ta hänsyn till hudton och annat för att få till en makeup på bästa sätt. Just nu förespråkar jag dock lite kraftfullare svarta nyanser som får ögonen att se större och mer dramatiska ut. Lite festligare sminkning fungerar perfekt även till vardags, helst om du siktar på en lite extra edgy och rock inspirerad stil. Hitta en passande maskara på Maybelline.se.

Accessoarer

En av årets hetaste trender på accessoarfronten är den fejk-näsringen. Den kräver förstås lite mod att bära upp, men med flera olika modeller går det nästan alltid att hitta någon som passar dagens outfit och bäraren ifråga. Näsringar av detta slag finns i allt från mera dämpande varianter utan vidare utsmyckning, till de riktigt blingig utformning. Du hittar bland annat snygga näsringar på Angelodemon.se.

Hår

När det gäller hår bör ni just nu sikta in er på längd och volym. Har man inte förutsättningarna i sin egen genetiska kod så gäller det att ta lite välbehövlig hjälp. Högkvalitativt löshår är flitigt använt av både filmstjärnor, modeller och kända modebloggare världen över. Det är häftigt att kunna ändra sin stil i ett trollslag, och vissa dagar kan man ju tänkas vilja gå tillbaka till sin naturliga längd och volym, något som är fullt möjligt utan att boka in en klipptid. Löshåret behöver heller inte bli alltför dyrt, då det finns syntetiskt löshår som håller mycket hög kvalité. Välj bland ett flertal olika produkter på Pozehair.se.

Huvudbonad

En svart beanie kan nästan inte bli fel just nu. Även denna gång är vi inne på lite av ett rocktema, men det fina i kråksången är att du absolut inte behöver vara någon rocker för att bära upp mössan. Det bryter på ett bra sätt av de flesta aktuella modestilarna och ger dessa en extra effekt. En perfekt vardagsmössa som är perfekt när du snabbt vill ut på stan utan att fixa håret alltför mycket. Köp din beanie på Zoovillage och anamma stilen redan idag.

Vid olika årstider

Olika årstider kräver olika skötsel av hyn. Under vintertid så är det mycket torrare luft då kylan börjar tränga på. Det gäller att hitta produkter som passar bäst för ens hud under de olika årstiderna. Sommaren så är det andra krämer som kan användas och kanske framförallt mindre av den varan då vi använder oss av solskyddskrämer och annat.