En djupdykning i modevärlden

Mode

Snygga badkläder

Modet kring badkläder för tjejer är under ständig utveckling. Man möts av de senaste trenderna i medierna och givetvis även på badstranden. På nätet hittar du många återförsäljare som fokuserar på just badkläder för tjejer.bikini

Ett brett utbud med snyggt badmode

Webbshopen Sportamore.se har sportkläder i alla tänkbara kategorier. Ett stort fokus finns på badkläder och då med många prisvärda produkter med snygga produkter inom tjejmode. Klicka på rubriken Dam och därefter Badkläder för att enkelt komma till sortimentet på webbshopen. Här finns mängder av produkter inom baddräkter, bikinis och badshorts till förmånliga priser. Helt enkelt plagg som passar alla. Du kan även se vilka plagg som är populärast bland kunderna just nu. Sortera efter kategori eller varumärke för att enkelt hitta dina favoriter.

De hetaste trenderna inom badmode

På bloggar och i branschtidningar är det lätt att hitta information om de senaste inom badmode för tjejer, samt åsikter om vad som är snyggt och inte. Metro Mode listar några nyheter för 2016 års strandsäsong med fokus på baddräkter. Man tar upp det man tycker är de 14 snyggaste baddräkterna som fanns i butikerna inför sommaren 2016. Baddräkterna ser ut att få ett uppsving igen och kan börja utmana bikinin som det populäraste tjejplagget på stranden. Branschtidningen Damernas Värld framhäver både bikinis och baddräkter som finns på marknaden. Man förklarar vilka plagg som passar till vilka tillfällen och jämför också fördelar mellan just bikinis och baddräkter. Din kompletta guide till badsäsongen med priser, varumärken och var du kan hitta produkterna.